Implementatiepartners

Generix Group Benelux

GS1 EDI

Generix Group biedt het snel evoluerende Retail Ecosystem toonaangevende Collaborative Software Solutions om rendabel te opereren, effectief aan te passen, en duurzaam te groeien. Generix Group helpt retailers, logistieke dienstverleners en fabrikanten met het beheren, delen en het optimaliseren van hun informatiestromen.

EasyPOS software

GS1 EDI

EasyPOS software ontwikkelt software voor retailautomatisering en levert een passende POS-oplossing voor de zelfstandig ondernemer en het filiaalbedrijf. Wij zijn zeer actief in de fashionbranche en hebben hier sinds 1983 ervaring in. Wij hebben vele multi- en monobrandstores in de mode geautomatiseerd waarvan velen er tegenwoordig een online-filiaal bij hebben.

XXtract B.V.

GS1 Data Source

XXtract maakt betrouwbare productinformatie en productfoto’s voor de logistiek en webshops.Door onze focus is de kwaliteit geborgd en zijn de kosten tot wel 80% lager.

SCANID B.V.

GS1 Barcodes

Met een meer dan 25 jarige expertise op het gebied van 1D en 2D Barcodes, RFID en Direct Part Marketing toepassingen in allerhande industrieën is SCANID ook uw partner op het gebied van Automatische Identificatie toepassingen. Ons uitgebreide portfolio van hardware en software, in combinatie met onze expertise, maakt van SCANID een "Total Solution Provider", welke van begin tot eind een GS1 traject kan leveren en implementeren.

Zetes B.V.

GS1 Barcodes

Zetes is een toonaangevende internationale system integrator en leverancier van innovatieve oplossingen en diensten voor Goods Identification en People Identification. Zetes biedt een zestal gestandaardiseerde oplossingen:ZetesAthena (in store management);ZetesAtlas (packaging excecution);ZetesChronos (Proof of Delivery);ZetesOlympus (Track & Trace);ZetesMedea (Logistics Excecution);ZetesAres (Direct Store Delivery).

CAROZ B.V.

GS1 EDI
CAROZ is een logistiek facilitator welke zich richt op efficiënte en duurzame oplossingen voor waardeketens. Met onze 5 merken zetten we de nieuwe standaard, minder logistiek maar betere logistiek.Het belang van ketenpartners vertalen wij naar een objectief en uitvoerbaar advies. Wij combineren praktische ervaring met de nieuwste theoretische inzichten. Vanuit onze passie en betrokkenheid maken wij het verschil, daardoor is uw dagelijkse logistieke aansturing bij onze experts in goede handen.

Brandbank B.V. - A Nielsen Company

GS1 Data Source

Brandbank (onderdeel van de Nielsen-groep) is een van de grootste leveranciers van kwalitatieve digitale productcontent voor online winkels, mobiele-shoppingapps en virtuele-merchandisingapplicaties.

FashionUnited Indicia

GS1 Barcodes
GS1 EDI

FashionUnited Indicia is de EDI provider voor de fashionsector in de Benelux en Duitsland (mode, sport kleding, schoenen, accessoires). Wij helpen zowel retailers als merken en distributeurs/importeurs met het verbeteren van bedrijfsprocessen in de keten. Dat doen we enerzijds vanuit consultancy en anderzijds vanuit verschillende technische oplossingen (in the cloud, dedicated solutions, portalen, B2B2C).

Seeburger

GS1 EDI
Seeburger Business Integration Suit biedt haar klanten een kern-platform en data hub voor de veilige, betrouwbare gegevensoverdracht en automatische intergratie van bedrijfsprocessen met externe business partners en interne toepassingen. De Seeburger Integration Suite ondersteunt alle informatie- en communicatiekanalen met zakelijke partners, waaronder EDI, papier, fax en het web.

Centric Netherlands B.V.

GS1 Barcodes
GS1 Data Source
GS1 EDI

Centric biedt gespecialiseerde totaaloplossingen en richt zich op de volgende gebieden: consultancy, IT solutions, software engineering, e-business, systems integration, managed ICT services en training. Wij zijn actief in diverse branches, waaronder de overheid, financiële dienstverlening, woningcorporaties, retail en groothandel.

The Tag Factory Ltd.

RFID / EPCglobal

De Tag Factory LTD is fabrikant van RFiD tags voor returnable asset toepassingen in de industriele wasserijen, wastemanagement containerbeheer,pallet-pools, etc.etc. The Tag Factory levert hoge kwaliteit RFiD tags tegen zeer competitieve prijzen in Europa, VSA en Azie.

eMagiz Services B.V.

eMagiz Services ontwikkelt hoogwaardige Software as a Service (SaaS) oplossingen voor Electronic Data Interchange (EDI) en Business-to-Business (B2B) integratie met uw handelspartners. eMagiz Services is actief in transport, logistieke dienstverlening, (non-)food retail, feed, doe-het-zelf sector.

Type 2 Solutions

GS1 Barcodes
GS1 EDI
GS1 Data Source

Type 2 Solutions heeft ruime ervaring met het ondersteunen van organisaties bij de implementatie van de GS1 standaard.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van data management en label management software. Deze software oplossingen en onze specialisten zetten we succesvol in voor klanten die snel resultaten willen boeken. Tevreden klanten, gedreven specialisten en bewezen oplossingen zijn de reden van ons succes.

RPO ICT Solutions

GS1 Data Source

RPO is al ruim 25 jaar actief met AGF software. Ons AGF pakket Freshng is het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke ERP softwarepakket waarin digitaal factureren, Business Intelligence en realtime informatie op bij voorbeeld iPad mogelijk zijn. Samenwerken met RPO is werken aan het verbeteren van uw resultaat.

Naast software, faciliteert RPO ook in hardwareoplossingen. Een one-stop-shopping voor alle automatiseringsbehoeften.

SPFI

GS1 EDI
SPFI is specialist in uitwisseling van gegevens tussen verschillende systemen. Termen als EDI, systeemintegratie, X.400, FTP en E-mail klinken onze medewerkers als muziek in de oren. SPFI ziet het met elkaar praten van systemen als een uitdaging en onze medewerkers hebben daarin meer dan 15 jaar ervaring en daarmee veel expertise opgebouwd. Met deze expertise hebben onze medewerkers in het verleden implementaties uitgevoerd bij vele bedrijven in uitlopende branches.

Pagina's