gusti software

gusti software heeft één belangrijke focus; digitale uitwisseling van handelsdocumenten. gusti is een no-nonsense bedrijf, en wij onderscheiden ons door het leveren van pragmatische en betrouwbare oplossingen.

gusti’s kernactiviteit is systeemintegratie. Veel van onze klanten wisselen informatie uit met hun partners in de vorm van Edifact, ANSI-X12 en XML berichten.

Sinds 2016 is gusti onderdeel van de eurodata groep. eurodata group ontwikkelt cloud-gebaseerde softwareoplossingen en IT-diensten. Momenteel vertrouwen meer dan 80.000 klanten op de veilige cloud van eurodata, die beheerd wordt vanuit zijn gecertificeerde datacenter.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Bouw en installatie
Doe-het-zelf, tuin en dier
Gezondheidszorg
Levensmiddelen en drogisterij
Mode
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy DESADV/SSCC
Verzendbericht (DESADV)
gusti software heeft in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met berichtconversie, het vertalen van bestandsformaten. Of het nu gaat om een simpele conversie van EDI naar CSV of XML, of een meer gecompliceerde vertaling van EDI naar SAP iDocs, het is allemaal al eens gedaan. Naast de conversiemogelijkheden verzorgt gusti toegang tot alle mogelijke VAN’s zoals OpenText (IGN, GEIS), Sterling, Advantis, IPMail en X400. Tevens ondersteunt gusti ook communicatie over Internet zoals ftp, sFtp, AS2, OFTP en OFTP2.

Referenties

eurodata
eurodata

Adres

Communicatieweg
3
3641 SG
Mijdrecht

Contact

+31(0)85 13 00 057
Info

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer