Data Source Aanmelden

Meld u aan voor GS1 Data Source door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

  • 1. Bestelling
  • 2. Bedrijfsgegevens
  • 3. Contactpersoon
  • 4. Afronden bestelling

Bestelling

Wanneer u deze bestelling afrondt, bent u tegelijkertijd deelnemer van GS1 Nederland conform paragraaf 1.3 van onze algemene voorwaarden.

Het tarief dat u betaalt is afhankelijk van uw omzet of het totaal aantal beschikbare bedden*.

Voor leveranciers die data leveren aan de U.S. FDA geldt voor het gebruik van GDSN naast het reguliere tarief een extra jaarlijkse bijdrage. Deze bijdrage is nodig om de connectie tussen GDSN en de FDA Global Unique Device Identification Database (GUDID) mogelijk te maken.

* De tarieven van GS1 Nederland zijn gebaseerd op de totaalomzet van de onderneming, ongeacht de aard van de omzet. Is de onderneming een zorginstelling? Dan worden de tarieven gebaseerd op het totaal aantal beschikbare bedden. Dit is bepaald door het Bestuur van GS1 Nederland. Indien u starter bent - en nog geen omzetcijfers heeft van het afgelopen jaar - kunt u volstaan met een schatting. Mocht achteraf blijken dat u toch in een lagere omzetcategorie valt, dan vindt creditering plaats van het teveel betaalde. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer