Generix Group Benelux

Generix Group biedt het snel evoluerende Retail Ecosystem toonaangevende Collaborative Software Solutions om rendabel te opereren, effectief aan te passen, en duurzaam te groeien. Generix Group helpt retailers, logistieke dienstverleners en fabrikanten met het beheren, delen en het optimaliseren van hun informatiestromen.

Generix Collaborative Business' portfolio is gebaseerd op een sterke business expertise en omvat Supply Chain en Cross-Channel management en maakt uniek gebruik van een A2A/B2B Gateway en Portal oplossingen.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Gezondheidszorg
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
GS1-label (SSCC)
Verzendbericht (DESADV)
Het doel van Generix Group is om haar klanten te ondersteunen in hun behoefte aan efficiency en concurrerende differentiatie. De GCI suite is een nieuwe samenwerking en integratie gateway om alle B2B, A2A, Portal en, e-invoicing van projecten te verenigen en biedt de volgende voordelen: - SaaS EDI / B2B - Gateway EDI / B2B & EAI - Fiscale dematerialisatie - B2B samenwerkingsportaal - Uitrol van Community Management.

Referenties

Pekakroef
EDI project met hun klanten
L'Oreal Nederland
EDI van Generix als internationale standaard
Dupont Kaas
De link tussen de retailers en Dupont

Adres

Fraterstraat
129A
B-9820
Merelbeke

Contact

+32 9 281 23 98
info

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer