Finder GS1 implementatiepartners

Vind hier uw implementatiepartner om u te helpen bij het implementeren van de GS1 standaarden:

RPO ICT Solutions

Data uitwisselen en datakwaliteit

RPO is al ruim 30 jaar actief met AGF software. Ons AGF pakket Freshng is het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke ERP softwarepakket waarin digitaal factureren, Business Intelligence en realtime informatie op bij voorbeeld iPad mogelijk zijn. Samenwerken met RPO is werken aan het verbeteren van uw resultaat.

Naast software, faciliteert RPO ook in hardwareoplossingen. Een one-stop-shopping voor alle automatiseringsbehoeften.

Ef Drie

Data uitwisselen en datakwaliteit

Wij zijn in 2017 gestart als geaccrediteerd DMS, maar bestaan inmiddels al 25 jaar als onderzoeksbureau. Ef Drie is gevestigd in Leiden en opereert in het hele land. U kunt bij ons terecht voor zowel het vastleggen als controleren van uw artikelgegevens.

Ef Drie kenmerkt zich door een betrouwbare en zeer flexibele werkwijze. Wij werken snel, doelgericht en denken altijd mee met de behoeften van onze klanten. Neem dus gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Compacer

Elektronisch zakendoen (EDI)

Of het nu gaat om de interne communicatie of zakelijke relaties met klanten, leveranciers en dienstverleners: Een veilige, betrouwbare en snelle uitwisseling van informatie, documenten en data is van cruciaal belang om snel en flexibel in te spelen op de marktontwikkelingen. Dat geldt zowel voor de interne communicatie als de zakelijke relaties met klanten, leveranciers en dienstverleners.

Compano B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Compano 

Met 20 jaar ervaring is Compano dé specialist in Product Information Management (PIM) binnen de bouw- en installatiesector. Compano helpt u om eenduidig en consistent informatie over alle verkoopkanalen heen te brengen vanuit één centrale bron. Samen brengen wij u van een prachtig fysiek product naar het beste digitale product. Dankzij Compano PIM software heeft u goed geïnformeerde en tevreden klanten. 

Vanboxtel B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Al sinds 1989 levert Vanboxtel passende oplossingen voor de werkvloer. Ons bedrijf beschikt over brede ervaring in logistieke projecten en heeft inzicht in logistieke werkwijzen.

EDICOM

Elektronisch zakendoen (EDI)

Edicom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en installatie van hoogwaardige transactiesystemen tussen bedrijven (B2B) en overheden (B2G). Het is onze missie om uw beste bondgenoot te worden, u te ontlasten van alle problematiek en verantwoordelijkheid op het gebied van zenden en ontvangen van elektronische transacties zoals bestellingen, verzenddocumenten, facturen en financiële rapporten.

LANSA Ltd.

Data uitwisselen en datakwaliteit

LANSA is een toonaangevende leverancier van Global Data Synchronisatie (GDS), Product Information Management (PIM) en Electronic Data Exchange (EDI) oplossingen, met ruim 300 installaties wereldwijd. Wij hebben jarenlange expertise in het integreren van ERP systemen.

B2BE

Elektronisch zakendoen (EDI)

B2BE is in 1998 opgericht in Australië en is actief in Azië, Noord-Amerika en Europa. Vanuit ons verkoopkantoor in Ede bedient B2BE B.V. de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt.
B2BE biedt elektronische supply chain oplossingen in een breed scala van industrieën en marktsegmenten zoals Food, DIY, Automotive, Tuin & Dier en andere.

Descartes Systems Group

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

Descartes is de wereldwijde leider op het gebied van Software-as-a-Service oplossingen die bijdragen aan de verbetering van de productiviteit van logistiek intensieve organisaties. Voor de elektronische communicatie tussen de bedrijven in de supply chain biedt Descartes een volledig pakket van diensten en oplossingen aan, die allemaal centraal worden ontwikkeld en beheerd. Voor ieder bedrijf, ongeacht de grootte, is er een mogelijkheid om met handelspartners elektronisch te communiceren.

Type 2 Solutions

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)
Data uitwisselen en datakwaliteit

Type 2 Solutions heeft ruime ervaring met het ondersteunen van organisaties bij de implementatie van de GS1 standaard.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van data management en label management software. Deze software oplossingen en onze specialisten zetten we succesvol in voor klanten die snel resultaten willen boeken. Tevreden klanten, gedreven specialisten en bewezen oplossingen zijn de reden van ons succes.

TrustedSource B.V

Data uitwisselen en datakwaliteit

Met uitgebreide ervaring in het begrijpen van de digitale economie, is TrustedSource strategisch geplaatst om klanten te helpen betere producten, diensten en bedrijfsprocessen te leveren door middel van digitalisering.

Neroc Communicatiemakers

Barcodes maken en printen
Data uitwisselen en datakwaliteit

CREATIEF ÉN INNOVATIEF
Of het nu gaat om strategie, executie, animatie, DTP of verregaande automatisering: wij gaan geen probleem uit de weg. Nu niet, en in onze lange geschiedenis ook al niet. Dus aan ervaring geen gebrek.
Voor het maken, renderen of aanpassen van bestaand beeldmateriaal naar GS1 specificaties ben je ook bij ons aan het juiste adres, ga snel naar www.neroc.nu en kijk op de fotografiepagina

KPMG

Data uitwisselen en datakwaliteit

KPMG ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een organisatiebrede visie op en implementatie van data management processen en systemen die klanten, waaronder retailers en leveranciers, in staat stellen om optimaal te profiteren van de commerciële waarde van data en de kostenbesparingen die goed databeheer kunnen opleveren. Dit alles met de doelstelling om datakwaliteit duurzaam te verankeren.

Squadra MDM

Data uitwisselen en datakwaliteit

Squadra MDM ondersteunt organisaties met advies en projectbegeleiding op het gebied van Master Data Management (MDM) en Product Information Management (PIM). Squadra MDM is door haar specifieke MDM/PIM focus en langdurige ervaring marktleider in de Benelux en kennispartner en voorzitter van de twee aan dit onderwerp gerelateerde expertgroepen van Shopping Tomorrow.

 

 

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer