Finder GS1 implementatiepartners

Vind hier uw implementatiepartner om u te helpen bij het implementeren van de GS1 standaarden:

Logistore B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Logistore helpt organisaties met het oplossen van vraagstukken op het gebied van magazijnlogistiek. Logistore ontwikkelt slimme logistieke concepten vanuit de basisprocessen van de opdrachtgever. De mens staat hierbij altijd centraal. Ons succes is de koppeling van de uitdagingen van de opdrachtgever met de technische mogelijkheden die de markt momenteel biedt.

Generix Group Benelux

Elektronisch zakendoen (EDI)

Generix Group biedt het snel evoluerende Retail Ecosystem toonaangevende Collaborative Software Solutions om rendabel te opereren, effectief aan te passen, en duurzaam te groeien. Generix Group helpt retailers, logistieke dienstverleners en fabrikanten met het beheren, delen en het optimaliseren van hun informatiestromen.

Been management consulting B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Been management consulting (been MC) adviseert en begeleidt supply chain transformatieprojecten, voor mulinationals en mid-size bedrijven, om tot de 30% van de bedrijven te horen die wel succesvol zijn in veranderprojecten. Hierbij maken wij gebruik van onze head & heart aanpak.

Changing business for the long run

ICS Vertex

Barcodes maken en printen

ICS Vertex is ruim 15 jaar actief in de logistieke branche. Wij leveren de volledige oplossing voor uw logistieke proces, of delen daarvan: Hardware (printers, scanners, handterminals), Onderhoud en service, Maatwerk of standaard etiketten en overige verbruiksmaterialen voor printers. Software oplossingen, zowel standaard modules als maatwerk. Wij hebben alles onder een dak dus slechts 1 aanspreekpunt.

Summica

Data uitwisselen en datakwaliteit

Summica is een e-business specialist

Door intensief samen te werken halen wij het beste uit alle partijen en het belangrijkste, waarde voor uw bedrijf! Summica adviseert en ondersteund haar klanten, in het maken van strategische keuzes en in het omzetten van complexe e-business doelstellingen naar eenvoudige, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen.

 

SATO Benelux B.V.

Barcodes maken en printen
Implementeren RFID

SATO Benelux is onderdeel van SATO Corporation, opgericht in 1940 en een op de Nikkei beurs genoteerd bedrijf met een wereldwijd netwerk van fabrieken, dochterondernemingen, business partners en systeem integratie partners, welke volledig gericht is op het leveren van hoogwaardige producten voor automatische identificatie en etikettering.

ProductWare B.V.

Barcodes maken en printen

Intercount Automatisering en I&DT B.V. hebben hun krachten gebundeld onder de naam ProductWare B.V. Hierdoor bieden wij een unieke combinatie van 30 jaar vakmanschap in het ontwikkelen van software en de middelen van een grotere organisatie. Wij voorzien in oplossingen voor de logistieke sector. U bespaart tijd en geld door het toepassen van ons Warehouse Management Systeem.

The Tag Factory Ltd.

Implementeren RFID

De Tag Factory LTD is fabrikant van RFiD tags voor returnable asset toepassingen in de industriele wasserijen, wastemanagement containerbeheer,pallet-pools, etc.etc. The Tag Factory levert hoge kwaliteit RFiD tags tegen zeer competitieve prijzen in Europa, VSA en Azie.

EasyPOS software

Elektronisch zakendoen (EDI)

EasyPOS software ontwikkelt software voor retailautomatisering en levert een passende POS-oplossing voor de zelfstandig ondernemer en het filiaalbedrijf. Wij zijn zeer actief in de fashionbranche en hebben hier sinds 1983 ervaring in. Wij hebben vele multi- en monobrandstores in de mode geautomatiseerd waarvan velen er tegenwoordig een online-filiaal bij hebben.

Mieloo & Alexander

Implementeren RFID

Mieloo & Alexander is a system integrator with roots in process improvement consultancy. We specialize in innovative AutoID, RFID and locating solutions. We use RFID Vision and IoT Technology to tag and label products and packaging, so you know their exact identity, quantity and location. We integrate this technology with your existing applications, business processes and help the people of your organization use it.

Orcado BV

Elektronisch zakendoen (EDI)

Orcado ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert IT-systemen. Wij leveren geen standaardoplossingen maar altijd maatwerk. Uw organisatie is uniek, uw vraag is uniek. Wij houden van een no-nonsense aanpak: heldere afspraken en direct aan de slag. Orcado maakt waar wat het belooft: een slim IT-systeem met een duidelijke meerwaarde.

Ferm RFID Solutions

Implementeren RFID

Ferm RFID Solutions biedt totaaloplossingen op het gebied van RFID; van strategieontwikkeling tot implementatie en van site survey tot het leveren van de juiste tags. Wij opereren wereldwijd, vanuit uw businessprocessen en in uiteenlopende markten.

De Koningh Coding & Labeling B.V.

Barcodes maken en printen

De Koningh Coding & Labeling BV is de grootste zelfstandige speler in de markt van productidentificatie van producten en verpakkingen. Zij is een gedreven en klantgerichte organisatie die haar klanten een compleet en kwalitatief goed productenpakket biedt. De Koningh denkt oplossingsgericht en is altijd innovatief bezig om aan de persoonlijke wensen van iedere klant te voldoen. Service staat hoog in het vaandel.

B2BE

Elektronisch zakendoen (EDI)

B2BE is in 1998 opgericht in Australië en is actief in Azië, Noord-Amerika en Europa. Vanuit ons verkoopkantoor in Ede bedient B2BE B.V. de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt.
B2BE biedt elektronische supply chain oplossingen in een breed scala van industrieën en marktsegmenten zoals Food, DIY, Automotive, Tuin & Dier en andere.

Qmica B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Qmica is een applicatie welke leveranciers in staat stelt productdata om te zetten naar markt- en retailstandaarden.

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer