finder

vind hier uw 

eMagiz Services B.V.

GS1 EDI
GS1 EDI

eMagiz Services ontwikkelt hoogwaardige Software as a Service (SaaS) oplossingen voor Electronic Data Interchange (EDI) en Business-to-Business (B2B) integratie met uw handelspartners. eMagiz Services is actief in transport, logistieke dienstverlening, (non-)food retail, feed, doe-het-zelf sector.

Artikelperfect B.V.

GS1 Barcodes

Artikelperfect is specialist in artikelgegevens voor consumentenproducten in de hele logistieke keten, van fabrikant tot winkel.
Voor barcodes begeleiden we u vanaf de inpassing in uw bedrijfsproces tot en met het afdrukken en gebruiken van de codes.

Dalosy Projecten B.V.

GS1 Barcodes

Dalosy is uw partner voor het optimaliseren en automatiseren van uw mobiele bedrijfsprocessen. Van magazijnmedewerker tot parkeerwachter en van waterstandopnemer tot servicemonteur. Onze oplossingen bieden in verschillende werkvelden grote voordelen.

XSed B.V.

GS1 Data Source

XSed is een open source dienstverlener gespecialiseerd in data management. Wij voorzien bedrijven van de juiste informatie op de juiste plek, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Door goed te luisteren naar u, onze klant, en zo nauw mogelijk samen te werken, willen wij komen tot een verantwoorde aanpak van data problemen binnen uw organisatie.

ENK Software B.V.

GS1 EDI

ENK Software BV levert sinds 1996 aan ruim 1.650 (medio juni 2013) bedrijven actief in de bouw- en installatiebranche een oplossing voor het voeren van een volledig geautomatiseerde projectadministratie. Van calculatie tot offerte, via weekstaten en opdrachtbonnen en via bestellingen welke vervolgens automatisch worden ingelezen/verwerkt naar een inkoopfactuur tot uiteindelijk naar de verkoopfactuur.

RBK Group

GS1 Barcodes
GS1 EDI

De RBK Group is al meer dan 30 jaar, dé specialist op het gebied van Masterplanning & Logistiek, Proces-engineering & Informatisering, Gebouw & Infrastructuur en Milieu in de foodsector.

SATO Benelux B.V.

GS1 Barcodes
RFID / EPCglobal

SATO Benelux is onderdeel van SATO Corporation, opgericht in 1940 en een op de Nikkei beurs genoteerd bedrijf met een wereldwijd netwerk van fabrieken, dochterondernemingen, business partners en systeem integratie partners, welke volledig gericht is op het leveren van hoogwaardige producten voor automatische identificatie en etikettering.

Multimark

GS1 Barcodes

Multimark levert producten voor markeren, coderen en etiketteren. Deze worden toegepast in diverse sectoren zoals detailhandel, voedingsindustrie, farmaceutische groothandel,papierindustrie, automotive fabrikanten tot en met logistieke dienstverleners. Multimark heeft zich gespecialiseerd in de productie en verkoop van de verbruiksartikelen zoals industriële inkten, inkjet-inkten, zelfklevende etiketten en printfolie.

Squadra MDM

GS1 Data Source

Squadra ondersteunt organisaties bij het adviseren en implementeren van Master Data Management (MDM) en Product Information Management (PIM) oplossingen. Squadra hanteert hierbij zelf ontwikkelde aanpak welke is gebaseerd op de vele projecten die Squadrians succesvol hebben uitgevoerd.

CAROZ B.V.

GS1 EDI

CAROZ is een logistiek facilitator welke zich richt op efficiënte en duurzame oplossingen voor waardeketens. Met onze 5 merken zetten we de nieuwe standaard, minder logistiek maar betere logistiek.Het belang van ketenpartners vertalen wij naar een objectief en uitvoerbaar advies. Wij combineren praktische ervaring met de nieuwste theoretische inzichten.

Actemium

GS1 Barcodes

Actemium helpt u bij het automatiseren en optimaliseren van uw logistieke processen en goederenstromen.

Zodat u kosten bespaart, voldoet aan kwaliteitseisen en regelgeving, uw klanttevredenheid verhoogt en nog doeltreffender inspeelt op veranderingen in de markt. Wij leveren hiervoor verschillende logistieke oplossingen die we integreren in uw huidige systemen en precies passend maken in uw operationele processen. Zodat u nu én in de toekomst het verschil blijft maken.

AiDC Consultants B.V.

GS1 Barcodes

AiDC Consultants is sinds de oprichting in 1999 een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd advies en begeleiding levert op het gebied van automatische identificatie, (mobiele) datacollectie en bedrijfskundige veranderingen die daarbij een rol spelen. AiDC Consultants levert geen hard- of software en kan daardoor een onafhankelijke oplossingsgerichte benadering hanteren, volledig vanuit het perspectief van de klant.

Videojet Technologies B.V.

GS1 Barcodes

Videojet Technologies helpt al meer dan 40 jaar tienduizenden tevreden klanten om kosten te besparen en kwaliteit te leveren. Op welk type materiaal u ook wilt coderen, Videojet heeft altijd een betrouwbaar codeersysteem voor u beschikbaar. Onze codeersystemen zijn onderhoudsarm, maar we zijn 24/7 bereikbaar voor technische hulp.

Been management consulting B.V.

GS1 EDI

Been management consulting (been MC) adviseert en begeleidt supply chain transformatieprojecten, voor mulinationals en mid-size bedrijven, om tot de 30% van de bedrijven te horen die wel succesvol zijn in veranderprojecten. Hierbij maken wij gebruik van onze head & heart aanpak.

Changing business for the long run

Centric Netherlands B.V.

GS1 Barcodes
GS1 Data Source
GS1 EDI

Centric biedt gespecialiseerde totaaloplossingen en richt zich op de volgende gebieden: consultancy, IT solutions, software engineering, e-business, systems integration, managed ICT services en training. Wij zijn actief in diverse branches, waaronder de overheid, financiële dienstverlening, woningcorporaties, retail en groothandel.

Pagina's