finder

vind hier uw 

RFIDdirect

Implementeren RFID

RFIDdirect is focused on RFID software and components for productivity improvement in lots of businesses. Our business is based around tackling common production and logistical chain issues to speed up business cycles. Our founder has over 20+ years of RFID experience at your disposal for advise and support in developing the right solution for your problem.

Type 2 Solutions

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)
Data uitwisselen en datakwaliteit

Type 2 Solutions heeft ruime ervaring met het ondersteunen van organisaties bij de implementatie van de GS1 standaard.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van data management en label management software. Deze software oplossingen en onze specialisten zetten we succesvol in voor klanten die snel resultaten willen boeken. Tevreden klanten, gedreven specialisten en bewezen oplossingen zijn de reden van ons succes.

Nokavision Software B.V.

Barcodes maken en printen
Data uitwisselen en datakwaliteit

Nokavision transformeert complexe organisaties met innovatieve en resultaatgerichte software platforms. Met de Customer Communications Management (CCM) en Rapid Application Development software (RAD) van Nokavision worden alle belangrijke barcodes en data sources ondersteund. De software sluit naadloos aan op alle voorkomende ERP-systemen, logistieke software, output devices (printer, labelprinters), cloud content management platformen en Portal & Smart App toepassingen.

RBK Group

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

De RBK Group is al meer dan 30 jaar, dé specialist op het gebied van Masterplanning & Logistiek, Proces-engineering & Informatisering, Gebouw & Infrastructuur en Milieu in de foodsector.

Transus B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Transus maakt EDI eenvoudig, precies zoals EDI eigenlijk is bedoeld. Als de snelst groeiende EDI-provider van Europa met vestigingen in Nederland en Duitsland, focust Transus zich op de retailbranche. Sinds de oprichting in 2003 werken al meer dan 10.000 bedrijven via Transus. Het grote netwerk, het stabiele systeem en het scherpe tarief maken zo EDI toegankelijk.

EDICOM

Elektronisch zakendoen (EDI)

Edicom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en installatie van hoogwaardige transactiesystemen tussen bedrijven (B2B) en overheden (B2G). Het is onze missie om uw beste bondgenoot te worden, u te ontlasten van alle problematiek en verantwoordelijkheid op het gebied van zenden en ontvangen van elektronische transacties zoals bestellingen, verzenddocumenten, facturen en financiële rapporten.

NedFox B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

NedFox levert retail software voor point of sale en retail management die u helpen uw organisatie effectiever aan te sturen, met een hoger rendement op uw technologie investering. Onze oplossingen zijn bekend om de enorme schaalbaarheid en inzetbaarheid in verschillende retail branches.

BonAdvies

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

U wilt voldoen aan GS1 standaarden en zoekt een partner met kennis van bedrijfsprocessen én IT. Daadkrachtig, verbindend, gestructureerd en efficiënt. Kies BonAdvies voor een no-nonsense aanpak.

ENK Software B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

ENK Software BV levert sinds 1996 aan ruim 1.650 (medio juni 2013) bedrijven actief in de bouw- en installatiebranche een oplossing voor het voeren van een volledig geautomatiseerde projectadministratie. Van calculatie tot offerte, via weekstaten en opdrachtbonnen en via bestellingen welke vervolgens automatisch worden ingelezen/verwerkt naar een inkoopfactuur tot uiteindelijk naar de verkoopfactuur.

Osudio Nederland BV

Data uitwisselen en datakwaliteit

Osudio is an e-business specialist

Osudio is one of Europe’s largest e-business specialists. Our business is about people and how they interact with technology. That's why we place such a high value on UX and digital communication skills. We constantly search for the right balance between cutting edge user experience and robust technology. Because, let’s face it, what good is great technology if people have trouble using it?

Copernicare / Copernicus Interchange Technology

Elektronisch zakendoen (EDI)
Barcodes maken en printen
Implementeren RFID

Copernicus is GS1 specialist. Wij leveren oplossingen om GS1 barcodes (1D en 2D) te scannen en te verwerken. Copernicus is een IT dienstverlener op het gebied van integratietechnologie. Wij hebben een passie voor het koppelen van applicaties in organisaties. Wij helpen onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling en het koppelen van systemen.

Scopin

Barcodes maken en printen

Scopin' noemt zich een praktische adviespraktijk voor bedrijven met aandacht voor logistiek. Scopin' helpt bedrijven bij hun keuze voor Auto-ID. Met adviezen en oplossingen. Logistiek is slimmer organiseren. Met auto-ID maken we processen inzichtelijk zodat we kunnen verbeteren. Voorraadbeheer: wat is waar? ,goederenstromen: wanneer, waarheen, waarvandaan, fulfilment: doen wat is beloofd.

DIN Solutions B.V.

Barcodes maken en printen
Data uitwisselen en datakwaliteit
Elektronisch zakendoen (EDI)

DIN Solutions is sinds 1998 gecertificeerd Microsoft partner voor Dynamics NAV en sinds 2005 Gold Certified Dynamics Partners. DIN Solutions heeft zich gespecialiseerd in de food- en drankensector. Door middel van gecertificeerde add-ons voorzien wij in specifieke foodfunctionaliteit op het gebied van o.a.

EasyPOS software

Elektronisch zakendoen (EDI)

EasyPOS software ontwikkelt software voor retailautomatisering en levert een passende POS-oplossing voor de zelfstandig ondernemer en het filiaalbedrijf. Wij zijn zeer actief in de fashionbranche en hebben hier sinds 1983 ervaring in. Wij hebben vele multi- en monobrandstores in de mode geautomatiseerd waarvan velen er tegenwoordig een online-filiaal bij hebben.

Actemium

Barcodes maken en printen

Actemium helpt u bij het automatiseren en optimaliseren van uw logistieke processen en goederenstromen.

Zodat u kosten bespaart, voldoet aan kwaliteitseisen en regelgeving, uw klanttevredenheid verhoogt en nog doeltreffender inspeelt op veranderingen in de markt. Wij leveren hiervoor verschillende logistieke oplossingen die we integreren in uw huidige systemen en precies passend maken in uw operationele processen. Zodat u nu én in de toekomst het verschil blijft maken.

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer