finder

vind hier uw 

eMagiz Services B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)
Elektronisch zakendoen (EDI)

eMagiz Services ontwikkelt hoogwaardige Software as a Service (SaaS) oplossingen voor Electronic Data Interchange (EDI) en Business-to-Business (B2B) integratie met uw handelspartners. eMagiz Services is actief in transport, logistieke dienstverlening, (non-)food retail, feed, doe-het-zelf sector.

LANSA Ltd.

Data uitwisselen en datakwaliteit

LANSA is een toonaangevende leverancier van Global Data Synchronisatie (GDS), Product Information Management (PIM) en Electronic Data Exchange (EDI) oplossingen, met ruim 300 installaties wereldwijd. Wij hebben jarenlange expertise in het integreren van ERP systemen.

SRC System Integrators B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit
Elektronisch zakendoen (EDI)

Uw business strategieën en de ambities van uw onderneming vormen de kern van onze oplossingen. Door jarenlange kennis en expertise op de gebieden van Electronic Data Interchange (EDI / B2B), Product Information Management en Global Data Synchronisation (PIM / GDS) voorziet SRC in het voldoen van de behoefte van uw onderneming. SRC zorgt voor effectieve integratie tussen u en uw handelspartners.

XXtract B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

XXtract maakt betrouwbare productinformatie en productfoto’s voor de logistiek en webshops.Door onze focus is de kwaliteit geborgd en zijn de kosten tot wel 80% lager.

Dalosy Projecten B.V.

Barcodes maken en printen

Dalosy is uw partner voor het optimaliseren en automatiseren van uw mobiele bedrijfsprocessen. Van magazijnmedewerker tot parkeerwachter en van waterstandopnemer tot servicemonteur. Onze oplossingen bieden in verschillende werkvelden grote voordelen.

DIN Solutions B.V.

Barcodes maken en printen
Data uitwisselen en datakwaliteit
Elektronisch zakendoen (EDI)

DIN Solutions is sinds 1998 gecertificeerd Microsoft partner voor Dynamics NAV en sinds 2005 Gold Certified Dynamics Partners. DIN Solutions heeft zich gespecialiseerd in de food- en drankensector. Door middel van gecertificeerde add-ons voorzien wij in specifieke foodfunctionaliteit op het gebied van o.a.

Schouw Informatisering

Elektronisch zakendoen (EDI)
Data uitwisselen en datakwaliteit
Barcodes maken en printen
Implementeren RFID

Schouw Informatisering is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven. Microsoft Dynamics® NAV en AX vormen de basis van onze bedrijfsbrede ERP oplossingen. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware®. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf.

RFIDdirect

Implementeren RFID

RFIDdirect is focused on RFID software and components for productivity improvement in lots of businesses. Our business is based around tackling common production and logistical chain issues to speed up business cycles. Our founder has over 20+ years of RFID experience at your disposal for advise and support in developing the right solution for your problem.

Seeburger

Elektronisch zakendoen (EDI)

Seeburger Business Integration Suit biedt haar klanten een kern-platform en data hub voor de veilige, betrouwbare gegevensoverdracht en automatische intergratie van bedrijfsprocessen met externe business partners en interne toepassingen. De Seeburger Integration Suite ondersteunt alle informatie- en communicatiekanalen met zakelijke partners, waaronder EDI, papier, fax en het web.

Videojet Technologies B.V.

Barcodes maken en printen

Videojet Technologies helpt al meer dan 40 jaar tienduizenden tevreden klanten om kosten te besparen en kwaliteit te leveren. Op welk type materiaal u ook wilt coderen, Videojet heeft altijd een betrouwbaar codeersysteem voor u beschikbaar. Onze codeersystemen zijn onderhoudsarm, maar we zijn 24/7 bereikbaar voor technische hulp.

Been management consulting B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Been management consulting (been MC) adviseert en begeleidt supply chain transformatieprojecten, voor mulinationals en mid-size bedrijven, om tot de 30% van de bedrijven te horen die wel succesvol zijn in veranderprojecten. Hierbij maken wij gebruik van onze head & heart aanpak.

Changing business for the long run

Multimark

Barcodes maken en printen

Multimark levert producten voor markeren, coderen en etiketteren. Deze worden toegepast in diverse sectoren zoals detailhandel, voedingsindustrie, farmaceutische groothandel,papierindustrie, automotive fabrikanten tot en met logistieke dienstverleners. Multimark heeft zich gespecialiseerd in de productie en verkoop van de verbruiksartikelen zoals industriële inkten, inkjet-inkten, zelfklevende etiketten en printfolie.

ICS Vertex

Barcodes maken en printen

ICS Vertex is ruim 15 jaar actief in de logistieke branche. Wij leveren de volledige oplossing voor uw logistieke proces, of delen daarvan: Hardware (printers, scanners, handterminals), Onderhoud en service, Maatwerk of standaard etiketten en overige verbruiksmaterialen voor printers. Software oplossingen, zowel standaard modules als maatwerk. Wij hebben alles onder een dak dus slechts 1 aanspreekpunt.

KPMG

Data uitwisselen en datakwaliteit

KPMG ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een organisatiebrede visie op en implementatie van data management processen en systemen die klanten, waaronder retailers en leveranciers, in staat stellen om optimaal te profiteren van de commerciële waarde van data en de kostenbesparingen die goed databeheer kunnen opleveren. Dit alles met de doelstelling om datakwaliteit duurzaam te verankeren.

Electronic Commerce Solutions (ECS) International bv

Elektronisch zakendoen (EDI)

Staat u voor de keus om EDI zelf te regelen of uit te besteden? Bij ECS International helpen wij u strategisch de beste keuze te maken. ECS heeft voor u een breed scala aan oplossingen voor EDI-integraties en implementaties op een wijze die u het beste past: on-site of als hosted service. Daarnaast ondersteunt ECS meer dan 20 communicatie protocollen waaronder: AS2, AS3, AS4, OFTP/2, X400 en velen meer.

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer