finder

vind hier uw 

Actemium

Barcodes maken en printen

Actemium helpt u bij het automatiseren en optimaliseren van uw logistieke processen en goederenstromen.

Zodat u kosten bespaart, voldoet aan kwaliteitseisen en regelgeving, uw klanttevredenheid verhoogt en nog doeltreffender inspeelt op veranderingen in de markt. Wij leveren hiervoor verschillende logistieke oplossingen die we integreren in uw huidige systemen en precies passend maken in uw operationele processen. Zodat u nu én in de toekomst het verschil blijft maken.

CAROZ B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

CAROZ is een logistiek facilitator welke zich richt op efficiënte en duurzame oplossingen voor waardeketens. Met onze 5 merken zetten we de nieuwe standaard, minder logistiek maar betere logistiek.Het belang van ketenpartners vertalen wij naar een objectief en uitvoerbaar advies. Wij combineren praktische ervaring met de nieuwste theoretische inzichten.

KPMG

Data uitwisselen en datakwaliteit

KPMG ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een organisatiebrede visie op en implementatie van data management processen en systemen die klanten, waaronder retailers en leveranciers, in staat stellen om optimaal te profiteren van de commerciële waarde van data en de kostenbesparingen die goed databeheer kunnen opleveren. Dit alles met de doelstelling om datakwaliteit duurzaam te verankeren.

Squadra MDM

Data uitwisselen en datakwaliteit

Squadra MDM ondersteunt organisaties met advies en projectbegeleiding op het gebied van Master Data Management (MDM) en Product Information Management (PIM). Squadra MDM is door haar specifieke MDM/PIM focus en langdurige ervaring marktleider in de Benelux en kennispartner en voorzitter van de twee aan dit onderwerp gerelateerde expertgroepen van Shopping Tomorrow.

 

 

SyncForce

Data uitwisselen en datakwaliteit

Productinformatie met 1-Click delen in alle kanalen

Retailers, groothandels en fabrikanten hebben een enorme uitdaging als het gaat om consumenten en afnemers tijdig te voorzien van de juiste content. Datakwaliteit is complex door snel veranderende assortimenten en toenemende informatie eisen. SyncForce ondersteunt fabrikanten in het op orde krijgen en distribueren van product content.

gusti software

Elektronisch zakendoen (EDI)

gusti software heeft één belangrijke focus; digitale uitwisseling van handelsdocumenten. gusti is een no-nonsense bedrijf, en wij onderscheiden ons door het leveren van pragmatische en betrouwbare oplossingen.

gusti’s kernactiviteit is systeemintegratie. Veel van onze klanten wisselen informatie uit met hun partners in de vorm van Edifact, ANSI-X12 en XML berichten.

CaptureTech Corporation B.V.

Barcodes maken en printen
Implementeren RFID

CaptureTech is de specialist op het gebied van Automatische Identificatie. Wij leveren, implementeren en ondersteunen complete oplossingen voor logistieke toepassingen, gebaseerd op automatische identificatie technieken als Barcode, RF, RFID, Vision en Voice Recognition.

Been management consulting B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Been management consulting (been MC) adviseert en begeleidt supply chain transformatieprojecten, voor mulinationals en mid-size bedrijven, om tot de 30% van de bedrijven te horen die wel succesvol zijn in veranderprojecten. Hierbij maken wij gebruik van onze head & heart aanpak.

Changing business for the long run

RFIDdirect

Implementeren RFID

RFIDdirect is focused on RFID software and components for productivity improvement in lots of businesses. Our business is based around tackling common production and logistical chain issues to speed up business cycles. Our founder has over 20+ years of RFID experience at your disposal for advise and support in developing the right solution for your problem.

RBK Group

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

De RBK Group is al meer dan 30 jaar, dé specialist op het gebied van Masterplanning & Logistiek, Proces-engineering & Informatisering, Gebouw & Infrastructuur en Milieu in de foodsector.

Descartes Systems Group

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

Descartes is de wereldwijde leider op het gebied van Software-as-a-Service oplossingen die bijdragen aan de verbetering van de productiviteit van logistiek intensieve organisaties. Voor de elektronische communicatie tussen de bedrijven in de supply chain biedt Descartes een volledig pakket van diensten en oplossingen aan, die allemaal centraal worden ontwikkeld en beheerd. Voor ieder bedrijf, ongeacht de grootte, is er een mogelijkheid om met handelspartners elektronisch te communiceren.

Type 2 Solutions

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)
Data uitwisselen en datakwaliteit

Type 2 Solutions heeft ruime ervaring met het ondersteunen van organisaties bij de implementatie van de GS1 standaard.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van data management en label management software. Deze software oplossingen en onze specialisten zetten we succesvol in voor klanten die snel resultaten willen boeken. Tevreden klanten, gedreven specialisten en bewezen oplossingen zijn de reden van ons succes.

Osudio Nederland BV

Data uitwisselen en datakwaliteit

Osudio is an e-business specialist

Osudio is one of Europe’s largest e-business specialists. Our business is about people and how they interact with technology. That's why we place such a high value on UX and digital communication skills. We constantly search for the right balance between cutting edge user experience and robust technology. Because, let’s face it, what good is great technology if people have trouble using it?

Logident

Barcodes maken en printen
Implementeren RFID

In de logistieke wereld liggen nog veel uitdagingen in de optimalisatie van goederenstromen. Door goed te luisteren naar de klant wil Logident deze uitdagingen begrijpen en er samen nader inhoud aan geven, om vervolgens een goede pragmatische oplossing te kunnen realiseren. Hiermee helpt Logident haar klanten meer inzicht te krijgen in het bedrijfsproces, kosten te besparen en fouten te voorkomen.

H2W Partners

Barcodes maken en printen

H2W Partners is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met de focus op de gezondheidszorg. H2W Partners biedt al meer dan 18 jaar project- en interim-management en advies op de primaire en ondersteunende processen in het algemeen en logistieke processen in het bijzonder. Wij adviseren zorginstellingen die uitgedaagd worden op het gebied van procesoptimalisaties (o.a. in de vorm van business cases). Wij leiden organisatieveranderingstrajecten (o.a. Lean Six Sigma).

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer