Finder

Vind hier uw implementatiepartner om u te helpen bij het implementeren van de GS1 standaarden:

Efdrie

Data uitwisselen en datakwaliteit

Wij zijn in 2017 gestart als geaccrediteerd DMS, maar bestaan inmiddels al 25 jaar als onderzoeksbureau. Efdrie is gevestigd in Leiden en opereert in het hele land. U kunt bij ons terecht voor zowel het vastleggen als controleren van uw artikelgegevens.

Efdrie kenmerkt zich door een betrouwbare en zeer flexibele werkwijze. Wij werken snel, doelgericht en denken altijd mee met de behoeften van onze klanten. Neem dus gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Qmica B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Qmica is een applicatie welke leveranciers in staat stelt productdata om te zetten naar markt- en retailstandaarden.

Orcado BV

Elektronisch zakendoen (EDI)

Orcado ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert IT-systemen. Wij leveren geen standaardoplossingen maar altijd maatwerk. Uw organisatie is uniek, uw vraag is uniek. Wij houden van een no-nonsense aanpak: heldere afspraken en direct aan de slag. Orcado maakt waar wat het belooft: een slim IT-systeem met een duidelijke meerwaarde.

gusti software

Elektronisch zakendoen (EDI)

gusti software heeft één belangrijke focus; digitale uitwisseling van handelsdocumenten. gusti is een no-nonsense bedrijf, en wij onderscheiden ons door het leveren van pragmatische en betrouwbare oplossingen.

gusti’s kernactiviteit is systeemintegratie. Veel van onze klanten wisselen informatie uit met hun partners in de vorm van Edifact, ANSI-X12 en XML berichten.

Artikelperfect B.V. - implementatiepartner van GS1

Barcodes maken en printen

Artikelperfect is specialist in artikelgegevens voor consumentenproducten in de hele logistieke keten, van fabrikant tot winkel.
Voor barcodes begeleiden we u vanaf de inpassing in uw bedrijfsproces tot en met het afdrukken en gebruiken van de codes.

CAROZ B.V. - implementatiepartner van GS1

Elektronisch zakendoen (EDI)

CAROZ is een logistiek facilitator welke zich richt op efficiënte en duurzame oplossingen voor waardeketens. Met onze 5 merken zetten we de nieuwe standaard, minder logistiek maar betere logistiek.Het belang van ketenpartners vertalen wij naar een objectief en uitvoerbaar advies. Wij combineren praktische ervaring met de nieuwste theoretische inzichten.

Dalosy Projecten B.V. - implementatiepartner van GS1

Barcodes maken en printen

Dalosy is uw partner voor het optimaliseren en automatiseren van uw mobiele bedrijfsprocessen. Van magazijnmedewerker tot parkeerwachter en van waterstandopnemer tot servicemonteur. Onze oplossingen bieden in verschillende werkvelden grote voordelen.

Multimark

Barcodes maken en printen

Multimark levert producten voor markeren, coderen en etiketteren. Deze worden toegepast in diverse sectoren zoals detailhandel, voedingsindustrie, farmaceutische groothandel,papierindustrie, automotive fabrikanten tot en met logistieke dienstverleners. Multimark heeft zich gespecialiseerd in de productie en verkoop van de verbruiksartikelen zoals industriële inkten, inkjet-inkten, zelfklevende etiketten en printfolie.

FashionUnited Indicia

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

FashionUnited Indicia is de EDI provider voor de fashionsector in de Benelux en Duitsland (mode, sport kleding, schoenen, accessoires). Wij helpen zowel retailers als merken en distributeurs/importeurs met het verbeteren van bedrijfsprocessen in de keten. Dat doen we enerzijds vanuit consultancy en anderzijds vanuit verschillende technische oplossingen (in the cloud, dedicated solutions, portalen, B2B2C).

ProductWare B.V.

Barcodes maken en printen

Intercount Automatisering en I&DT B.V. hebben hun krachten gebundeld onder de naam ProductWare B.V. Hierdoor bieden wij een unieke combinatie van 30 jaar vakmanschap in het ontwikkelen van software en de middelen van een grotere organisatie. Wij voorzien in oplossingen voor de logistieke sector. U bespaart tijd en geld door het toepassen van ons Warehouse Management Systeem.

XXtract B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

XXtract maakt betrouwbare productinformatie en productfoto’s voor de logistiek en webshops. Door onze focus is de kwaliteit geborgd en zijn de kosten tot wel 80% lager.

Bouwkracht - implementatiepartner van GS1

Elektronisch zakendoen (EDI)
Data uitwisselen en datakwaliteit

Onafhankelijk adviesbureau actief in de FMCG markt wat zich bezighoudt met adviseren en ondersteunen van bedrijven op gebied van elektronisch zakendoen en procesoptimalisatie tussen bedrijven (e-B2B)

Schouw Informatisering

Elektronisch zakendoen (EDI)
Data uitwisselen en datakwaliteit
Barcodes maken en printen
Implementeren RFID

Schouw Informatisering is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven. Microsoft Dynamics® NAV en AX vormen de basis van onze bedrijfsbrede ERP oplossingen. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware®. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf.

eMagiz Services B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)
Elektronisch zakendoen (EDI)

eMagiz Services ontwikkelt hoogwaardige Software as a Service (SaaS) oplossingen voor Electronic Data Interchange (EDI) en Business-to-Business (B2B) integratie met uw handelspartners. eMagiz Services is actief in transport, logistieke dienstverlening, (non-)food retail, feed, doe-het-zelf sector.

KPMG

Data uitwisselen en datakwaliteit

KPMG ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een organisatiebrede visie op en implementatie van data management processen en systemen die klanten, waaronder retailers en leveranciers, in staat stellen om optimaal te profiteren van de commerciële waarde van data en de kostenbesparingen die goed databeheer kunnen opleveren. Dit alles met de doelstelling om datakwaliteit duurzaam te verankeren.

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer