Finder

Vind hier uw implementatiepartner om u te helpen bij het implementeren van de GS1 standaarden:

24/7 Interfaces

Elektronisch zakendoen (EDI)

24/7 Interfaces is een bedrijf dat is voortgekomen uit praktijkervaring met implementaties van WMS-systemen. Tijdens deze implementaties liepen we steeds vaker aan tegen EDI-vraagstukken en is in 2018 besloten om EDI-implementaties toe te voegen aan ons productaanbod en dit zelf te gaan uitvoeren. Daarmee zijn we vanaf 2018 ook EDI-provider geworden, ook buiten Transport en in de DHZ- en Levensmiddelen branche zijn sinds die tijd vele succesvolle implementaties gedaan.

 

Actemium - implementatiepartner van GS1

Barcodes maken en printen

Logistieke automatisering. Daar hebben wij ideeën over. Jij ongetwijfeld ook. Daarom gaan wij graag met je in gesprek. Om samen jouw ambities te vertalen naar praktische logistieke automatiseringsoplossingen, die we stap voor stap en op maat voor je implementeren. Zodat ze precies aansluiten bij jouw doelstellingen, mogelijkheden, systemen en processen.

Het resultaat? Minder kosten, een hogere klanttevredenheid, meer inzicht, betere compliance en nóg betere beslissingen.

AIS-Scanology B.V. – Implementatiepartner van GS1

Barcodes maken en printen

AIS-Scanology B.V. is als onderdeel van de AIS groep een onafhankelijke, professionele en oplossingsgerichte leverancier van Automatische Identificatie Systemen voor de Europese markt met een extensieve historie en kennis op het gebied van Barcode technologie.

Artikelperfect B.V. - implementatiepartner van GS1

Barcodes maken en printen

Artikelperfect is specialist in artikelgegevens voor consumentenproducten in de hele logistieke keten, van fabrikant tot winkel.
Voor barcodes begeleiden we u vanaf de inpassing in uw bedrijfsproces tot en met het afdrukken en gebruiken van de codes.

B2BE

Elektronisch zakendoen (EDI)

B2BE is in 1998 opgericht in Australië en is actief in Azië, Noord-Amerika en Europa. Vanuit ons verkoopkantoor in Ede bedient B2BE B.V. de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt.
B2BE biedt elektronische supply chain oplossingen in een breed scala van industrieën en marktsegmenten zoals Food, DIY, Automotive, Tuin & Dier en andere.

Basware B.V. - implementatiepartner van GS1

Elektronisch zakendoen (EDI)

Basware levert oplossingen en diensten om documenten elektronisch en beveiligd uit te wisselen en te archiveren. We bieden verschillende formules aan op maat van elk budget: van een gratis beveiligde mailbox tot volledig geautomatiseerde documentuitwisseling met backoffice-integratie.

Been management consulting B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Been management consulting (been MC) adviseert en begeleidt supply chain transformatieprojecten, voor mulinationals en mid-size bedrijven, om tot de 30% van de bedrijven te horen die wel succesvol zijn in veranderprojecten. Hierbij maken wij gebruik van onze head & heart aanpak.

Changing business for the long run

BonAdvies - implementatiepartner van GS1

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

U wilt voldoen aan GS1 standaarden en zoekt een partner met kennis van bedrijfsprocessen én IT. Daadkrachtig, verbindend, gestructureerd en efficiënt. Kies BonAdvies voor een no-nonsense aanpak.

Bouwkracht - implementatiepartner van GS1

Elektronisch zakendoen (EDI)
Data uitwisselen en datakwaliteit

Onafhankelijk adviesbureau actief in de FMCG markt wat zich bezighoudt met adviseren en ondersteunen van bedrijven op gebied van elektronisch zakendoen en procesoptimalisatie tussen bedrijven (e-B2B)

Brandbank B.V.: A Nielsen Company

Data uitwisselen en datakwaliteit

Brandbank (onderdeel van de Nielsen-groep) is een van de grootste leveranciers van kwalitatieve digitale productcontent voor online winkels, mobiele-shoppingapps en virtuele-merchandisingapplicaties.

CaptureTech Corporation B.V. - implementatiepartner van GS1

Barcodes maken en printen
RFID

CaptureTech is de specialist op het gebied van Automatische Identificatie. Wij leveren, implementeren en ondersteunen complete oplossingen voor logistieke toepassingen, gebaseerd op automatische identificatie technieken als Barcode, RF, RFID, Vision en Voice Recognition.

CAROZ B.V. - implementatiepartner van GS1

Elektronisch zakendoen (EDI)

CAROZ is een logistiek facilitator welke zich richt op efficiënte en duurzame oplossingen voor waardeketens. Met onze 5 merken zetten we de nieuwe standaard, minder logistiek maar betere logistiek.Het belang van ketenpartners vertalen wij naar een objectief en uitvoerbaar advies. Wij combineren praktische ervaring met de nieuwste theoretische inzichten.

Centric - implementatiepartner van GS1

Elektronisch zakendoen (EDI)

Managed EDI van Centric staat voor het veilig, betrouwbaar én makkelijk uitwisselen van gegevens. Een bewezen en stabiele service die gebruikt wordt door vele grote en kleine bedrijven. Met de EDI-oplossing van Centric is uw data veilig. Ons datacenter is ISO 27001 gecertificeerd en de communicatie verloopt via certificaten en digitale handtekeningen. Ook zorgt de EDI-oplossing voor maximale beschikbaarheid en integriteit van uw data.

Compano B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Compano 

Met 20 jaar ervaring is Compano dé specialist in Product Information Management (PIM) binnen de bouw- en installatiesector. Compano helpt u om eenduidig en consistent informatie over alle verkoopkanalen heen te brengen vanuit één centrale bron. Samen brengen wij u van een prachtig fysiek product naar het beste digitale product. Dankzij Compano PIM software heeft u goed geïnformeerde en tevreden klanten. 

Copernicare / Copernicus Interchange Technology

Elektronisch zakendoen (EDI)
Barcodes maken en printen
RFID

Copernicus is GS1 specialist. Wij leveren oplossingen om GS1 barcodes (1D en 2D) te scannen en te verwerken. Copernicus is een IT dienstverlener op het gebied van integratietechnologie. Wij hebben een passie voor het koppelen van applicaties in organisaties. Wij helpen onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling en het koppelen van systemen.

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer