finder

vind hier uw 

Videojet Technologies B.V.

Barcodes maken en printen

Videojet Technologies helpt al meer dan 40 jaar tienduizenden tevreden klanten om kosten te besparen en kwaliteit te leveren. Op welk type materiaal u ook wilt coderen, Videojet heeft altijd een betrouwbaar codeersysteem voor u beschikbaar. Onze codeersystemen zijn onderhoudsarm, maar we zijn 24/7 bereikbaar voor technische hulp.

Rozis B.V.

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

Rozis heeft ruime ervaring met de koppeling van EDI-software met bedrijfsinterne applicaties als King, AccountView, Sap, Afas, Exact en Microsoft. Ook levert ze stand-alone en/of online EDI-oplossingen. Het transport van uw elektronische berichten wordt door het Rozis Facilitair Centrum afgehandeld. U heeft toegang tot diverse postbussystemen als X400, GoSecure, Geis, IBM, AS/2.

NedFox B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

NedFox levert retail software voor point of sale en retail management die u helpen uw organisatie effectiever aan te sturen, met een hoger rendement op uw technologie investering. Onze oplossingen zijn bekend om de enorme schaalbaarheid en inzetbaarheid in verschillende retail branches.

Type 2 Solutions

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)
Data uitwisselen en datakwaliteit

Type 2 Solutions heeft ruime ervaring met het ondersteunen van organisaties bij de implementatie van de GS1 standaard.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van data management en label management software. Deze software oplossingen en onze specialisten zetten we succesvol in voor klanten die snel resultaten willen boeken. Tevreden klanten, gedreven specialisten en bewezen oplossingen zijn de reden van ons succes.

FashionUnited Indicia

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

FashionUnited Indicia is de EDI provider voor de fashionsector in de Benelux en Duitsland (mode, sport kleding, schoenen, accessoires). Wij helpen zowel retailers als merken en distributeurs/importeurs met het verbeteren van bedrijfsprocessen in de keten. Dat doen we enerzijds vanuit consultancy en anderzijds vanuit verschillende technische oplossingen (in the cloud, dedicated solutions, portalen, B2B2C).

ProPlanet

Data uitwisselen en datakwaliteit

ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen. 

Deze kennis maakt van ProPlanet je ideale partner op het gebied van Product Informatie Management systemen, Digital Asset Management en 3D-oplossingen

SyncForce

Data uitwisselen en datakwaliteit

Productinformatie met 1-Click delen in alle kanalen

Retailers, groothandels en fabrikanten hebben een enorme uitdaging als het gaat om consumenten en afnemers tijdig te voorzien van de juiste content. Datakwaliteit is complex door snel veranderende assortimenten en toenemende informatie eisen. SyncForce ondersteunt fabrikanten in het op orde krijgen en distribueren van product content.

Qmica B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

Qmica is een applicatie welke leveranciers in staat stelt productdata om te zetten naar markt- en retailstandaarden.

AIS-Scanology B.V.

Barcodes maken en printen

AIS-Scanology B.V. is als onderdeel van de AIS groep een onafhankelijke, professionele en oplossingsgerichte leverancier van Automatische Identificatie Systemen voor de Europese markt met een extensieve historie en kennis op het gebied van Barcode technologie.

Nokavision Software B.V.

Barcodes maken en printen
Data uitwisselen en datakwaliteit

Nokavision transformeert complexe organisaties met innovatieve en resultaatgerichte software platforms. Met de Customer Communications Management (CCM) en Rapid Application Development software (RAD) van Nokavision worden alle belangrijke barcodes en data sources ondersteund. De software sluit naadloos aan op alle voorkomende ERP-systemen, logistieke software, output devices (printer, labelprinters), cloud content management platformen en Portal & Smart App toepassingen.

Centric

Elektronisch zakendoen (EDI)

Managed EDI van Centric staat voor het veilig, betrouwbaar én makkelijk uitwisselen van gegevens. Een bewezen en stabiele service die gebruikt wordt door vele grote en kleine bedrijven. Met de EDI-oplossing van Centric is uw data veilig. Ons datacenter is ISO 27001 gecertificeerd en de communicatie verloopt via certificaten en digitale handtekeningen. Ook zorgt de EDI-oplossing voor maximale beschikbaarheid en integriteit van uw data.

BonAdvies

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

U wilt voldoen aan GS1 standaarden en zoekt een partner met kennis van bedrijfsprocessen én IT. Daadkrachtig, verbindend, gestructureerd en efficiënt. Kies BonAdvies voor een no-nonsense aanpak.

Transus B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Transus maakt EDI eenvoudig, precies zoals EDI eigenlijk is bedoeld. Als de snelst groeiende EDI-provider van Europa, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland, focust Transus zich niet alleen op de retailbranche maar maken ook leveranciers, groothandels en logistiek gebruik van haar EDI oplossing. Sinds de oprichting in 2003 worden dagelijks nieuwe bedrijven via Transus aangesloten. Het grote netwerk, het stabiele systeem en het scherpe tarief maken zo EDI toegankelijk.

ENK Software B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

ENK Software BV levert sinds 1996 aan ruim 1.650 (medio juni 2013) bedrijven actief in de bouw- en installatiebranche een oplossing voor het voeren van een volledig geautomatiseerde projectadministratie. Van calculatie tot offerte, via weekstaten en opdrachtbonnen en via bestellingen welke vervolgens automatisch worden ingelezen/verwerkt naar een inkoopfactuur tot uiteindelijk naar de verkoopfactuur.

The Tag Factory Ltd.

Implementeren RFID

De Tag Factory LTD is fabrikant van RFiD tags voor returnable asset toepassingen in de industriele wasserijen, wastemanagement containerbeheer,pallet-pools, etc.etc. The Tag Factory levert hoge kwaliteit RFiD tags tegen zeer competitieve prijzen in Europa, VSA en Azie.

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer