finder

vind hier uw 

CaptureTech Corporation B.V.

Barcodes maken en printen
Implementeren RFID

CaptureTech is de specialist op het gebied van Automatische Identificatie. Wij leveren, implementeren en ondersteunen complete oplossingen voor logistieke toepassingen, gebaseerd op automatische identificatie technieken als Barcode, RF, RFID, Vision en Voice Recognition.

Generix Group Benelux

Elektronisch zakendoen (EDI)

Generix Group biedt het snel evoluerende Retail Ecosystem toonaangevende Collaborative Software Solutions om rendabel te opereren, effectief aan te passen, en duurzaam te groeien. Generix Group helpt retailers, logistieke dienstverleners en fabrikanten met het beheren, delen en het optimaliseren van hun informatiestromen.

KPMG

Data uitwisselen en datakwaliteit

KPMG ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een organisatiebrede visie op en implementatie van data management processen en systemen die klanten, waaronder retailers en leveranciers, in staat stellen om optimaal te profiteren van de commerciële waarde van data en de kostenbesparingen die goed databeheer kunnen opleveren. Dit alles met de doelstelling om datakwaliteit duurzaam te verankeren.

Copernicare / Copernicus Interchange Technology

Elektronisch zakendoen (EDI)
Barcodes maken en printen
Implementeren RFID

Copernicus is GS1 specialist. Wij leveren oplossingen om GS1 barcodes (1D en 2D) te scannen en te verwerken. Copernicus is een IT dienstverlener op het gebied van integratietechnologie. Wij hebben een passie voor het koppelen van applicaties in organisaties. Wij helpen onze klanten met elektronische gegevensuitwisseling en het koppelen van systemen.

Rozis B.V.

Barcodes maken en printen
Elektronisch zakendoen (EDI)

Rozis heeft ruime ervaring met de koppeling van EDI-software met bedrijfsinterne applicaties als King, AccountView, Sap, Afas, Exact en Microsoft. Ook levert ze stand-alone en/of online EDI-oplossingen. Het transport van uw elektronische berichten wordt door het Rozis Facilitair Centrum afgehandeld. U heeft toegang tot diverse postbussystemen als X400, GoSecure, Geis, IBM, AS/2.

ENK Software B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

ENK Software BV levert sinds 1996 aan ruim 1.650 (medio juni 2013) bedrijven actief in de bouw- en installatiebranche een oplossing voor het voeren van een volledig geautomatiseerde projectadministratie. Van calculatie tot offerte, via weekstaten en opdrachtbonnen en via bestellingen welke vervolgens automatisch worden ingelezen/verwerkt naar een inkoopfactuur tot uiteindelijk naar de verkoopfactuur.

Summica

Data uitwisselen en datakwaliteit

Summica is een e-business specialist

Door intensief samen te werken halen wij het beste uit alle partijen en het belangrijkste, waarde voor uw bedrijf! Summica adviseert en ondersteund haar klanten, in het maken van strategische keuzes en in het omzetten van complexe e-business doelstellingen naar eenvoudige, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen.

 

Basware B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Basware levert oplossingen en diensten om documenten elektronisch en beveiligd uit te wisselen en te archiveren. We bieden verschillende formules aan op maat van elk budget: van een gratis beveiligde mailbox tot volledig geautomatiseerde documentuitwisseling met backoffice-integratie.

Ferm RFID Solutions

Implementeren RFID

Ferm RFID Solutions biedt totaaloplossingen op het gebied van RFID; van strategieontwikkeling tot implementatie en van site survey tot het leveren van de juiste tags. Wij opereren wereldwijd, vanuit uw businessprocessen en in uiteenlopende markten.

Osudio Nederland BV

Data uitwisselen en datakwaliteit

Osudio is an e-business specialist

Osudio is one of Europe’s largest e-business specialists. Our business is about people and how they interact with technology. That's why we place such a high value on UX and digital communication skills. We constantly search for the right balance between cutting edge user experience and robust technology. Because, let’s face it, what good is great technology if people have trouble using it?

Zetes B.V.

Barcodes maken en printen

Over Zetes

XXtract B.V.

Data uitwisselen en datakwaliteit

XXtract maakt betrouwbare productinformatie en productfoto’s voor de logistiek en webshops.Door onze focus is de kwaliteit geborgd en zijn de kosten tot wel 80% lager.

gusti software

Elektronisch zakendoen (EDI)

gusti software heeft één belangrijke focus; digitale uitwisseling van handelsdocumenten. gusti is een no-nonsense bedrijf, en wij onderscheiden ons door het leveren van pragmatische en betrouwbare oplossingen.

gusti’s kernactiviteit is systeemintegratie. Veel van onze klanten wisselen informatie uit met hun partners in de vorm van Edifact, ANSI-X12 en XML berichten.

Seeburger

Elektronisch zakendoen (EDI)

Seeburger Business Integration Suit biedt haar klanten een kern-platform en data hub voor de veilige, betrouwbare gegevensoverdracht en automatische intergratie van bedrijfsprocessen met externe business partners en interne toepassingen. De Seeburger Integration Suite ondersteunt alle informatie- en communicatiekanalen met zakelijke partners, waaronder EDI, papier, fax en het web.

Transus B.V.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Transus maakt EDI eenvoudig, precies zoals EDI eigenlijk is bedoeld. Als de snelst groeiende EDI-provider van Europa, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland, focust Transus zich niet alleen op de retailbranche maar maken ook leveranciers, groothandels en logistiek gebruik van haar EDI oplossing. Sinds de oprichting in 2003 worden dagelijks nieuwe bedrijven via Transus aangesloten. Het grote netwerk, het stabiele systeem en het scherpe tarief maken zo EDI toegankelijk.

Pagina's

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer