Ferm RFID Solutions

Ferm RFID Solutions biedt totaaloplossingen op het gebied van RFID; van strategieontwikkeling tot implementatie en van site survey tot het leveren van de juiste tags. Wij opereren wereldwijd, vanuit uw businessprocessen en in uiteenlopende markten.

U kunt bij ons terecht voor standaard oplossingen, maar ook voor projecten op maat. Samen met u werken we aan concrete en succesvolle oplossingen om uw processen te verbeteren en de voordelen op het gebied van datakwaliteit, voorraadbeheer, productiviteit, transparantie, veiligheid en kostenbesparing te realiseren.

RFID

Bewezen producten/diensten: 
Consultancy
Hardware (tags, readers)
Software
Ferm RFID Solutions levert RFID-tags die optimaal bij uw situatie en product passen. U kunt bij ons terecht voor state-of-the-art standaard tags. Met evenveel gemak ontwikkelen wij voor u een tag op maat, die tegemoetkomt aan uw specifieke behoeften en eisen. Daarnaast ontwikkelt Ferm RFID Solutions prototype tags voor specifieke markten, zoals de fashion- en sierteelt sector. Voor welke tag u ook kiest, ze voldoen altijd aan de volgende aan de standaarden.

Referenties

Roline
Tracking & Tracing vrachtwagenbanden
LeCont/FIA
Vulcaniseren van RFID tags in racebanden
CBL/FNLI
Tracking & Tracing van Fusten en kratten
Prorail
Tracking & Tracing asset in en rond het spoor
MS Schippers
Tracking & Tracing van varkens
Drents Museum
Interactie met bezoekers en realtime personalisatie
Ice-World
Tracking & Tracing assets en Customer Relation
Diverse universiteiten
Onderzoek naar de toepasbaarheid van RFID binnen diverse industrieen

Adres

Hogeweg
129-b
5301 LL
Zaltbommel

Contact

+31 418 760 025
J. Uijlenbroek

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer