FashionUnited Indicia

FashionUnited Indicia is de EDI provider voor de fashionsector in de Benelux en Duitsland (mode, sport kleding, schoenen, accessoires). Wij helpen zowel retailers als merken en distributeurs/importeurs met het verbeteren van bedrijfsprocessen in de keten. Dat doen we enerzijds vanuit consultancy en anderzijds vanuit verschillende technische oplossingen (in the cloud, dedicated solutions, portalen, B2B2C). Meer dan 75% van al het EDI fashion verkeer in de Benelux en Duitsland loopt via onze netwerken (MessagingCenter en eGate). Fashionbedrijven weten ons ook steeds beter te vinden als middleware provider tussen allerhande ERP systemen en eCommerce platformen.

Barcodes maken en printen

Bewezen producten/diensten: 
GS1-label (SSCC)
FashionUnited Indicia geeft mede dankzij haar nauwe betrokkenheid bij de branche-organisaties MODINT en Inretail (voorheen Mitex) en het Platform Ketendigitalisering Mode, Schoenen, Sport, namens GS1 laagdrempelig EAN adrescodes (GLN) uit aan fashionretailers in het MKB. Het GS1-label (SSCC) wordt bij steeds meer klanten van ons geïmplementeerd; zowel aan retail- als aan leverancierszijde. Wij nemen de SSCC-codes op in het verzendbericht DESADV.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Mode
Bewezen producten/diensten: 
Verzendbericht (DESADV)
Samen met GS1 ontwikkelen van EDIFACT dataset verbeteringen. Implementeren en faciliteren van de GS1 berichten bij zowel retailers in fashion als merken (leveranciers) in fashion (kleding, sport, schoenen, mode accessoires). In binnen- en buitenland. Grootschalige ervaring met PRICAT, ORDRSP, DESADV, INVOIC, SLSRPT, INVRPT, ORDERS. EDI workshops over veranderende business modellen in fashion: VMI, consignment en concession.

Referenties

Gebrs Coster (Adidas,G-Star)
Procesoptimalisatie in fashionretail in optima forma

Adres

Spoorlaan
348
5038 CC
Tilburg

Contact

+31 (0)13 - 58 106 66
Steven

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer