Descartes Systems Group

Descartes is de wereldwijde leider op het gebied van Software-as-a-Service oplossingen die bijdragen aan de verbetering van de productiviteit van logistiek intensieve organisaties. Voor de elektronische communicatie tussen de bedrijven in de supply chain biedt Descartes een volledig pakket van diensten en oplossingen aan, die allemaal centraal worden ontwikkeld en beheerd. Voor ieder bedrijf, ongeacht de grootte, is er een mogelijkheid om met handelspartners elektronisch te communiceren. Van weboplossing of backoffice integratie tot managed services inclusief 24/7 support.

Barcodes maken en printen

Ervaring met: 
Leverancier van barcode
Bewezen producten/diensten: 
GS1-label (SSCC)
Het printen van SSCC labels kan eenvoudig met de Go-webEDI oplossing. Tevens zorgt deze oplossing voor het ontvangen van orders en het verzenden van pakbonnen en facturen.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Bouw en installatie
Doe-het-zelf, tuin en dier
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy DESADV/SSCC
GS1-label (SSCC)
Retouren
Verzendbericht (DESADV)
Descartes ondersteunt business processen in de supply chain. Met behulp van onder andere EDI berichten tussen producenten, leveranciers en retailers, de douaneformaliteiten, het transport over land, zee, of in de lucht, rittenplanning van levering en retouren, optimaliseren wij supply chain processen. Naast het uitwisselen van berichten verzorgen wij ook het vertalen en archiveren daarvan. De data kan bovendien hergebruikt worden voor aanvullende Saas-oplossingen zoals artikelbeheer of datasynchronisatie.

Referenties

Jumbo Supermarkten
Uitbesteding EDI order to cash berichtenverkeerproces
Muller Logistic Food Services
EDI integratie als toegevoegde waarde dienst voor een LSP-er
Intergamma
Geïntegreerde EDI totaal oplossing
Leentjes Amsterdam
Go-webEDI; via een webportaal communiceren met retailers
Keter Plastics
Geïntegreerde EDI oplossingen in het merendeel van de Europese landen

Adres

Uraniumweg
44
3812 RK
Amersfoort

Contact

033 460 62 70
Marjon van Dijen

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer