CAROZ B.V. - implementatiepartner van GS1

CAROZ is een logistiek facilitator welke zich richt op efficiënte en duurzame oplossingen voor waardeketens. Met onze 5 merken zetten we de nieuwe standaard, minder logistiek maar betere logistiek.Het belang van ketenpartners vertalen wij naar een objectief en uitvoerbaar advies. Wij combineren praktische ervaring met de nieuwste theoretische inzichten. Vanuit onze passie en betrokkenheid maken wij het verschil, daardoor is uw dagelijkse logistieke aansturing bij onze experts in goede handen.

Elektronisch zakendoen (EDI)

Ervaring met: 
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Consultancy DESADV/SSCC
GS1-label (SSCC)
Verzendbericht (DESADV)
Het faciliteren van het traject om EDI-berichten vanaf scratch af aan tot en met een geborgde implementatie. CAROZ levert wel de know how om te zorgen dat interne (administratieve) processen bij relaties aansluiten bij de fysieke leveringswensen van hun klanten.. Om onze continuïteit mede t.a.v. EDI processen te borgen is in mei 2013 de EDI-verantwoordelijke van C1000 en voorzitter van de GS1 DESADV werkgroep toegevoegd aan het MT van CAROZ.

Referenties

Van der Lande industries
Logistieke analyse
Mercuur
Dockoptimalisatie
Paardekooper
Single window dashbord
Speeddocking
Data analyse (binnen- en buitenland)

Adres

Vasco da Gamaweg
17
5928 LD
VENLO

Contact

+31 77 3232 660
Info

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer