Brandbank B.V.: A Nielsen Company

Brandbank (onderdeel van de Nielsen-groep) is een van de grootste leveranciers van kwalitatieve digitale productcontent voor online winkels, mobiele-shoppingapps en virtuele-merchandisingapplicaties.

We hebben al 20 jaar ervaring met e-commercecontent en maximaliseren de impact van online producten met minimale kosten en inspanningen voor retailers en leveranciers. We creëren hoogwaardige content die de online activeiten van onze klanten succesvol maakt en de ervaring van online shoppers verrijkt.

Brandbank werd in 2014 overgenomen door Nielsen. Nielsen Holdings is een toonaangevende globale leverancier van inzichten en trends met betrekking tot consumenten. Nielsen is een vertrouwde partner van globale producenten en retailers zoals Tesco, Walmart, P&G en Unilever, en beschikt over het meest complete overzicht van consumententrends en -gewoonten over de hele wereld.

In oktober 2020 zijn wij een partnership met SRC System Integrators aangegaan. Hierdoor kan er een gecentraliseerd productdata-managementsysteem aangeboden worden, dat geïntegreerd is zowel in het productontwikkelingsproces, als in de creatie van digitale product content.

GS1 Keurmerk 
Vastleggen logistieke informatieBehaald
Controleren logistieke informatieBehaald
Vastleggen etiketinformatie levensmiddelenBehaald
Controleren etiketinformatie levensmiddelenBehaald
Vastleggen etiketinformatie drogisterijproductenBehaald
Controleren etiketinformatie drogisterijproducten Behaald

Data uitwisselen en datakwaliteit

Ervaring met: 
Levensmiddelen en drogisterij
Bewezen producten/diensten: 
Vastleggen/controleren artikelgegevens datakwaliteit
Data Asset Management (DAM)
Het vastleggen van etiket- en logistieke informatie.

Referenties

-
-

Adres

Linieveste
4-8
3992 DJ
Houten

Contact

030-2040770
Danny van der Heijden

We gebruiken cookies om je een betere gebruikservaring te bieden op deze website. Door te accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Lees meer