Bestel uw GS1 codepakket 1.000

Vul onderstaand formulier in.

  • 1. Bestelling
  • 2. Bedrijfsgegevens
  • 3. Contactpersoon
  • 4. Afronden bestelling

Bestelling

Wanneer u deze bestelling afrondt, bent u tegelijkertijd deelnemer van GS1 Nederland conform paragraaf 1.3 van onze algemene voorwaarden.

Het tarief dat u betaalt is afhankelijk van uw omzet of het totaal aantal beschikbare bedden*.

De tarieven van GS1 Nederland zijn gebaseerd op de totaalomzet van de onderneming, ongeacht de aard van de omzet. Is de onderneming een zorginstelling? Dan worden de tarieven gebaseerd op het totaal aantal beschikbare bedden. Dit is bepaald door het Bestuur van GS1 Nederland. Indien u starter bent - en nog geen omzetcijfers heeft van het afgelopen jaar - kunt u volstaan met een schatting. Mocht achteraf blijken dat u toch in een lagere omzetcategorie valt, dan vindt creditering plaats van het teveel betaalde. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

* De tarieven van GS1 Nederland zijn gebaseerd op de totaalomzet van de onderneming, ongeacht de aard van de omzet. Is de onderneming een zorginstelling? Dan worden de tarieven gebaseerd op het totaal aantal beschikbare bedden. Dit is bepaald door het Bestuur van GS1 Nederland. Indien u starter bent - en nog geen omzetcijfers heeft van het afgelopen jaar - kunt u volstaan met een schatting. Mocht achteraf blijken dat u toch in een lagere omzetcategorie valt, dan vindt creditering plaats van het teveel betaalde. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.