3 manieren om artikelcodes vast te leggen

De artikelcode van GS1 is al een paspoort voor je product.
Leg daarom vast voor welk artikel je de code gaat gebruiken. 

 • Leg je artikelcode vast in wereldwijd register.
 • Iedereen kan zien welk artikel hoort bij deze code.
 • Iedereen kan zien wie de eigenaar van de code is.
 • Verified By

  Je hebt één of meer artikelcodes afgenomen. Natuurlijk wil je meteen aan de slag om de codes aan je artikelen te koppelen zodat je kunt gaan verkopen! Er zijn drie mogelijkheden om de codes vast te leggen:

   - Hand

  Handmatig invoeren in MijnGS1

  Heb je één of een aantal artikelcodes? Voer dan gegevens over het artikel in via MijnGS1. Zodra je informatie over het artikel hebt vastgelegd komt deze data in het wereldwijde Verified by GS1 register.

  Ga naar MijnGS1.

   - File Excel

  Up- en download functionaliteit in MijnGS1

  Als je zoveel artikelcodes hebt dat handmatig invoeren omslachtig wordt, kun je gebruikmaken van de handige Excelsheet en deze uploaden in MijnGS1. Deze manier is handig om snel meerdere artikelcodes vast te leggen en komen je codes in het wereldwijde Verified by GS1 register. 

  Ga naar MijnGS1.

   - Link

  API-verbinding

  Heb je heel veel artikelcodes? Dan is het handig om de artikelcodes via een API-verbinding vast te leggen in het wereldwijde Verified by GS1 register.
  Neem contact op met customer support voor meer informatie hierover.

  Verified by GS1

  Via Verified by GS1 kunnen merkeigenaren gegevens over hun producten delen. En (online) retail, marktplaatsen en consumenten kunnen de identiteit van de producten die zij (ver)kopen verifiëren.

  Meer over Verified by GS1.

  X